Sunday, January 30, 2011

babi babi semua babi

- fucking annoying -

Babi babi, semua babi
semua pukimak, semua babi, semua anjing
semua itu binatang.

Tuesday, January 4, 2011

Hehe 1st day sekolah!

- fucking annoying -

nor fara idayu


'' Awk na tau ta, slame sy skola kt smks tu, sy ta pena pelok sesape ouh. Smpai la pagi td, awk la kawan 1st yg sy pelok kt situ. Lgpon sy mmg ta ramai kwn kn.
Klw awk tade mst sy rse lost gila kt skola tu. Skrg sy da ad kwn baik kt skola tu bru la bole na go on study kt situ. Thnx awak!
Slmt mlm, syg awk :) ''

hehe, ni la sms yang aku terima pada 10:48 p.m,1st day sekolah daripada kawan ku, nur fara idayu.
gila terharu seyh.. :')

*apa? ingat aku tulis blog pasal lelaki ke? aaahaha*
Tapi aku panggil dia oda/fara.
Nak dijadikan cerita, dia ni lah kwn pertama yang pegi tandas sekali dengan aku. XD
dia ni lah dok melepak/borak/belajar dgn aku sama2 dekat sekolah baru tu..
Aku nak tulis panjang2 kang,berjela2 aku merepek meraban kat sini.

awak, awak nak tau x, masa saya mula2 masuk sekolah tu.
saya  pun macam awak jugak..agak lost disitu..
tapi, nasib baik ada luthfa. haha semenjengkelkan dia, dia baik sebenarnye.
nasib baik awak tegur saya, kalau tak,maybe saya sensorang jugak kot kat sana..
ayat first awak " hei,awak sekolah kat klang ea ? "
saya ingat awak masuk kelas akaun sama2.. tu yang saya tunggu awak keluar dari kelas.
tapi awak masuk kelas geografi pulak.. hehe takpelah..
awak nak tau. tomyam awak paling sedap dalam dunia!! saya suka kalau awak masak ! soodapp! hehe
this year, kite sama2 k.. :D saya sayang awak :D
and saya taknak hilang awak.
kite mesti contact sampai ke universiti nanti tau !


so yeah, nur fara idayu ni adalah seorang yang baik hati,comel,kiut,kecik je orangnye, <3
aku sayang dia walaupun kitorang belum kawan lebih dari setahun..
tapi kami ada chemistry yang kuat gituu. eeheehhe.

sayang awak la NF!